Over ons

Korf Catering verzorgt al 35 jaar catering van 2 tot 1000 personen op elke gewenste locatie en elk budget.
Wij verzorgen graag uw receptie, bedrijfsfeest, verjaardag, jubileum, feestavond of condoleance.
Van lekkere hapjes tot lunch en buffet en van serviesgoed tot feesttent, wij kunnen alles tot in de puntjes voor u regelen. Korf Catering verzorgt uw festiviteiten in heel Noord-Holland. Naast de regio’s IJmond en Haarlem,  leveren wij ook in Graft-de Rijp, Schermer, Beemster, Waterland, Amsterdam, Alkmaar e.o. en West-Friesland.

Wij luisteren goed naar hetgeen u als klant in gedachten heeft. Daarbij kunnen wij u op de juiste manier adviseren omdat wij jarenlange ervaring hebben op het gebied van catering.
Wij bespreken met u de verschillende mogelijkheden en de uiteindelijke aanpak.
U krijgt van ons eerst een prijsopgave, zodat u weet waar u aan toe bent, en zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Wij verzorgen o.a. hapjes, buffetten, dranken, bediening, biertaps, barunits, glaswerk, servies, tafels, stoelen, tafellinnen en feesttenten.
Uiteraard zorgen wij ook dat alles weer netjes wordt opgeruimd, na afloop zult u niet meer zien dat u een feestje heeft gehad!

Wij beschikken over een prachtige BBQ/smoker-aanhanger en Big Green Egg, waar heerlijk op gebarbecued kan worden. Daarnaast hebben wij een foodtrailer waarvandaan we diverse lekkere gerechtjes bereiden. Zo kunt u ook een eigen foodfestival samenstellen, uitermate geschikt voor uw bedrijfsfeest!

Ons ruime assortiment van koude- en warme buffetten biedt voor ieder wat wils.
Korf Catering brengt een keur aan internationale gerechten uit Frankrijk, Spanje, Italië, Indonesië en Scandinavië Maar wij vergeten natuurlijk ook de Nederlandse keuken niet!
Heeft u een allergie? Meld het ons! Wij houden rekening met dieetwensen. We passen de gerechten aan, zodat ook gasten met bijvoorbeeld een lactose-, gluten-, of noten intolerantie van een heerlijke maaltijd kunnen genieten.

Laat u verrassen door de vele mogelijkheden! Wij nodigen u van harte uit om de vele mogelijkheden te komen bespreken. Heeft u wensen die niet op de website staan?
Laat het ons weten, alles is bespreekbaar!